Slider

Вести

Бил Мари и Jeep ја реинтерпретираа рекламата за Gladiator со специјална порака (Видео)

Slider

Мари уживаше зад воланот на Jeep Gladiator, a сега Jeep лансираше нова кратка верзија направена од снимените кадри при подготовката на комерцијалната порака испратена пред неколку месеци

14/04/2020

Холивудскиот актер Бил Мари направи интересна реинтерпретација на својата улога од филмот „Денот на мрмотот“ за рекламата за Jeep Gladiator која се покажа како најуспешна меѓу автомобилските креативни рекламни производи за последното издание на „Супер боул“.

Мари уживаше зад воланот на Jeep Gladiator, a сега Jeep лансираше нова кратка верзија направена од снимените кадри при подготовката на комерцијалната порака испратена пред неколку месеци.

Причина секако е коронавирусот и пораката да се остане дома и да се заштити сопственото, но и здравјето на другите луѓе.

Мари дури и сам учествувал во реализацијата на кратката реклама порака и тоа го направил волонтерски, пренесуваат американските медиуми.

Најнови содржини

Slider
Slider
Slider
Slider