Porsche 911 е најпрофитабилен модел на автомобилскиот пазар во 2019 година

Дел од автомобилските производители можат во својата понуда да имаат модели чија продажна цена во евра е со ...

Вистинскиот Co2 отпечаток на сите типови на погони

Електричните возила ќе треба да одиграат клучна улога во напорите да се намали Co2 емисијата која произлегува од ...

Автомобилски бестселери во Европа во првиот квартал од 2019

Првите три месеци во 2019 година донесоа благ пад на продажбата на нови автомобили во Европа, но тоа ...

Најуспешната година во историјата на Seat низ бројки

Последната 2018 година донесе нови рекорди за Seat, а за истите немилосрдно сведочат бројките објавени од овој автомобилски ...