Skip to content

Возевме Ford Ranger Raptor: Дефиниција за брутално задоволство

Откако Ford Ranger стана најпродаван пик-ап во Европа, очекувано беше производителот да направи потег со кој ќе ги ...

Возевме Opel Astra: Тивка револуција на германската компакт ѕвезда

Во периодот кога купувачите се фокусирани на кросовер/SUV сегментот, компактите се обидуваат од сенка да ги апострофираат своите ...

Возевме Ford Focus ST – Компакт специјалитет со потпис на Ford Performance

Автомобил како Ford Focus има целосно право да биде горд на своите традиционални вредности кои се потврдуваат од ...

Возевме Porsche Cayenne Coupe: SUV атракција со жестоко срце

Моделот Cayenne има посебно значење во поновата историја на Porsche, a тоа е една од причините што германскиот ...