Slider

Вести

„Дојди, види, вози Citroën“: Понуда на над 100 изведби достапни веднаш за македонските купувачи

Slider

27/11/2020

Понудата на Citroën од неодамна беше збогатена со освежената изведба на бестселерот C3, па заедно со актуелната продажна акција, францускиот бренд може да ви даде многу причини да ја просетите продажната мрежа или онлајн понудата на македонскиот импортер „Автонова“.

„Дојди, види, вози Citroën“ e актуелната кампања, во која на купувачите веднаш им се достапни над 100 автомобили и тоа со можност за заштеда до неколку илјади евра.

Покрај модели како C1, C3, C-Elysee, C3 Aircross,C5 Aircross и Jumpy Combi, во понудата се вклучени и конкретни изведби на комерцијалните возила, кои овозможуваат и поврат на ДДВ за компаниите.

Моделите од актуелната понуда можат да се добијат со одложено плаќање на првата рата до шест месеци преку Шпаркасе Банка ( учество од 20% и каматна стапка 5,5%) и ПроКредит Банка (без учество и со каматна стапка од 5,5%).

Конкретната понуда на акцијата „Дојди, види, вози Citroën“ е достапна на следниот ЛИНК

Извор: PR Citroën

Најнови содржини

Slider
Slider
Slider
Slider