Slide 1
Распространета мрежа на брзи полначи
Кога сте во движење, мрежата на брзи полначи е одлична можност за полнење на батеријата на VW Passat. Преку мрежата на EVN брзите полначи се достапни на над 15 локации во Скопје, како и сите поголеми градови низ републиката.
Мапа на полначи
Скопје
Скопје
Република
Република
Ул. Гоце Делчев
Капацитет: 2x22kWh
Велес
Ул. Ванчо Прке
Капацитет: 2x22kWh
Штип
Ул. Маршал Тито
Капацитет: 2x22kWh
Куманово
Ул. Св. Јоаким Осоговски
Капацитет: 2x22kWh
Крива Паланка
Ул. Маршал Тито
Капацитет: 2x22kWh
Кочани
Ул. Светозар Марковиќ
Капацитет: 2x22kWh
Делчево
Ул. Маршал Тито
Капацитет: 2x22kWh
Гевгелија
Ул. 7 Септември
Капацитет: 2x22kWh
Кавадарци
Во изработка
Капацитет: 2x22kWh
Прилеп
Ул. Партизанска
Капацитет: 2x22kWh
Битола
Ул. Св. Климент Охридски
Капацитет: 2x22kWh
Охрид
Ул. Партизанска
Капацитет: 2x22kWh
Струга
Бул. Ослободување
Капацитет: 2x22kWh
Кичево
Ул. Борис Кидрич
Капацитет: 2x22kWh
Гостивар
Ул. Борис Кидрич
Капацитет: 2x22kWh
Тетово
Ул. Св. Кирил и Методиј
Капацитет: 22kWh
Бристол
Ул. Никола Кљусев
Капацитет: 2x22kWh
Хотел Marriot
Ул. Орце Николов
Капацитет: 2x22kWh
Хотел IBIS
Ловечки дом Камник
Капацитет: 2x22kWh
Камник
16-та Македонска Бригада
Капацитет: 2x22kWh
Автокоманда
Бул. Асном 154
Капацитет: 2x22kWh
ЕВН Лисиче
Бул. Јане Сандански 35
Капацитет: 22kWh
Паркинг Глорија
Кеј на Вардар
Капацитет: 2x22kWh
Хотел Hilton
Ул. Франклин Рузвелт 8
Капацитет: 2x22kWh
Капиштец
Бул. Илинден 82
Капацитет: 22kWh
Градско Собрание
TЦ Алуминка Карпош 3
Капацитет: 2x22kWh
Алуминка
Бул. Илинден 89
Капацитет: 22kWh
Скопје ZOO
Ул Љубљанска 4
Капацитет: 2x22kWh
City Mall
Бул. Партизански Одреди
Капацитет: 2x22kWh
Порта Влае
Паркинг Поликлиника
Капацитет: 2x22kWh
Поликлиника Ѓ.П.
Ул. Скупи 5А
Капацитет: 2x22kWh
Систина
ЗА ДА ПРИТАПИТЕ КОН ВИРТУЕЛНАТА МАПА НА ПОЛНАЧИ, РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ