Slide 1
IQ. Light LED Matrix светла
Новите LED светла импресионираат преку интерактивната контрола која го олеснува возењето во ноќни услови. Соборените и главните светла се вклучуваат со активирање на различни LED модули. Првиот е составен од седум светлосни диоди, додека при активирање на вториот се вклучуваат дополнителни пет диоди.
Slide 1
IQ. Light LED Matrix светла
Новите LED светла импресионираат преку интерактивната контрола која го олеснува возењето во ноќни услови. Соборените и главните светла се вклучуваат со активирање на различни LED модули. Првиот е составен од седум светлосни диоди, додека при активирање на вториот се вклучуваат дополнителни пет диоди.
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ
Slide 1
Интелигентен адаптивен темпомат
Новиот интелигентен темпомат во комбинaција со системот за навигација овозможува адаптирање на брзината во зависност од знаците на патот. Исто така, користејќи ги податоците од GPS системот, интелигентниот темпомат ја адаптира брзината при приближување до свиjоци, кружни текови и влез во населени места.
Slide 1
Интелигентен адаптивен темпомат
Новиот интелигентен темпомат во комбианција со системот за навигација овозможува адаптирање на брзината во зависност од знаците на патот. Исто така, користејќи ги податоците од GPS системот, интелигентниот темпомат ја адаптира брзината при приближување до свиjоци, кружни текови и влез во населени места.
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ
Slide 1
Технологија за задржување во лента како стандард
Новиот Passat GTE е опремен со технологија која ги препознава обележувањата на патот и го враќа возилото во лентата доколку се случи ненајавено напуштање на истата. Ова се постигнува преку камерата вградена на врвот на ветробранското стакло. Новата мултифункционална камера овозможува препознавање на трева, тротоари и банкини.
Slide 1
Технологија за задржување во лента како стандард
Новиот Passat GTE е опремен со технологија која ги препознава обележувањата на патот и го враќа возилото во лентата доколку се случи ненајавено напуштање на истата. Ова се постигнува преку камерата вградена на врвот на ветробранското стакло. Новата мултифункционална камера овозможува препознавање на трева, тротоари и банкини.
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ
Slide 1
Отклучете и заклучете го вашиот Passat со мобилен
Користејќи ја WeConnect апликацијата, доволно е со себе да го имате вашиот телефон за безгрижно да го отклучите новиот Passat. Освен тоа, преку апликацијата можете да го следите полнењето на батеријата, како и преостанатата автономија во километри
Slide 1
Отклучете и заклучете го вашиот Passat со мобилен
Користејќи ја WeConnect апликацијата, доволно е со себе да го имате вашиот телефон за безгрижно да го отклучите новиот Passat. Освен тоа, преку апликацијата можете да го следите полнењето на батеријата, како и преостанатата автономија во километри
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ