Slide 1
Возењето без Co2 емисија е вистинско задоволство
Новиот VW Passat GTE e oптимално конфигуриран за оние кои најголемиот дел од возењето го минуваат во урбаните средини. Изберете E Mode, Hybrid или GTE и заштедете возејќи безмалку 50% од времето само со користење на електромоторот
Slide 1
Возењето без Co2 емисија е вистинско задоволство
Изберете E Mode, Hybrid или GTE и заштедете возејќи безмалку 50% од времето само со користење на електромоторот.
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ
Slide 1
Поминете до 56 километри со едно полнење на батеријата
Новата 13kWh батерија овозможува минување на подолги растојанија со едно полнење. Откриваме колку време е потребно за нејзино полнење, процесот на полнење како и локации со станици за брзо полнење
Slide 1
Поминете до 56 километри со едно полнење на батеријата
Откриваме колку време е потребно за полнење на новата 13kWh батерија, процесот на полнење како и локации со станици за брзо полнење
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ
Slide 1
IQ. Drive и Travel Assist 3.0 овозможуваaт безгрижно полуавтономно возење
Travel Assist 3.0 технологијата вклучува интелигентен темпомат кој ги препознава знаците за ограничување на брзината и кривините, додека со помош на GPS уредот ја намалува брзината при влез во населени места
Slide 1
IQ. Drive и Travel Assist 3.0 овозможуваaт безгрижно полуавтономно возење
Travel Assist 3.0 вклучува интелигентен темпомат кој ги препознава знаците за ограничување на брзината и кривините и ја намалува брзината при влез во населени места
РОТИРАЈТЕ ГО УРЕДОТ