Slide 1
Денес кога хибридната иднина стана реалност и хибридните возила се секаде околу нас
Преку овој проект, решивме да ви ги објасниме
деталите за
хибридната батерија
трошоците за одржување
типовите на хибриди
хибридните фази
хибридниот погон
Проектот Hybrid Mobility е креиран од тимот на AutoFocus, а спонзориран од Toyota
Slide 1
Решивме да ви ги објасниме деталите за
хибридната батерија
хибридните фази
типовите на хибриди
трошоците за сервисирање
хибридниот погон
Денес кога хибридната иднина стана реалност
Ротирајте го уредот за да му пристапите на сајтот
Проектот Hybrid Mobility е креиран од тимот на AutoFocus, а спонзориран од Toyota
Slide 1
Одблизу запознај ја хибридната технологија на Toyota
Креиравме интерактивна презентација на хибридниот мотор и батеријата
01. Хибриден погон
Slide 1
Одблизу запознај ја хибридната технологија на Toyota
Креиравме интерактивна презентација на хибридниот мотор и батеријата
01. Хибриден погон
Ротирајте го уредот за да му пристапите на сајтот
Slide 1
MHEV, Plug-In или самополнечки хибрид?
Ги откриваме карактеристиките и разликите на сите алтернативни погони
02. Типови на хибриди
Slide 1
MHEV, Plug-In или самополнечки хибрид?
Ги откриваме карактеристиките и разликите на сите алтернативни погони
Ротирајте го уредот за да му пристапите на сајтот
Slide 1
Бесчујно, инстантно стартување,
моќно и бескомпромисно забрзување
Откриј ги 4-те фази на возењето на хибридните возила на Toyota преку нашата интерактивна симулација
03. Хибридни фази
Slide 1
Бесчујно стартување,
бескомпромисно забрзување
Откриј ги 4-те фази на возењето на хибридните возила на Toyota
03. Хибридни фази
Ротирајте го уредот за да му пристапите на сајтот
Slide 1
Одговори на сите прашања и дилеми за хибридната технологија
04. Прашања и одговори
Slide 1
Одговори на сите прашања за хибридната технологија
04. Прашања и одговори
Ротирајте го уредот за да му пристапите на сајтот
Slide 1
Привлечнa технологија, но дали и достижнa?
Ги проверивме трошоците за купување и сервисирање на хибридните возила на Toyota за да дознаеме дали се поскапи од бензинските изведби
05. Трошоци за одржување
Slide 1
Привлечнa технологија, но дали и достижнa?
05. Трошоци за одржување
Ги проверивме трошоците за сервисирање на хибридните возила на Toyota
Ротирајте го уредот за да му пристапите на сајтот