Slide 1

Вести

Можност за бесплатна проверка на вашето Peugeot возило во Еуроимпекс

Slide 1

Примерот со сервисниот центар на „Еуроимпекс“ покажува како се задржува довербата на клиентите и овој комплициран период, а исполнувањето на препораките и реализирањето на промотивните кампањи на брендот Peugeot објаснуваат зошто сервисниот центар на оваа компанија постојано функционира со исто темпо

21/07/2021

Од вчера импортерот на возилата од брендот Peugeot за нашата земја започна со кампања за бесплатна проверка на возилата од нивната гама.

Ваквата можност ќе им овозможи на сопствениците на Peugeot возила можност да ги проверат своите возила пред заминување на летениот одмор.

Освен бесплатната проверка, забележавме дека во кампањата се вклучени и промотивни цени за менување на плочки и сервисирање на клима уредите – две ставки кои се несомнено важни пред тргнување на подолг пат во летниот период.

Оваа кампања ќе трае до крајот на летото, а за оние кои живеат надвор од Скопје, на располагање е и продажно-сервисната мрежа на Peugeot во нашата земја во Тетово, Штип и Гевгелија.

Повеќе содржини за Peugeot:

Slide 1
Slide 1

Најнови содржини

VW Taigo распознава пешаци и велосипедисти и автономно сопира при брзини до 210km/h
Кабриолет изведбата на Fiat 500 пристигна во салонот на Fiat во Скопје
Електрификацијата ќе предизвика намалување на бројот на вработени во автомобилските компании
Илон Маск ќе им овозможи на конкурентите да ја користат мрежата на брзи полначи на Tesla