Вести

Практичната Astra и трендовскиот Grandland X достапни со 3,5% каматa

15/02/2020

Новата Astra и атрактивниот SUV, Grandland X остануваат меѓу најпосакуваните модели од портфолиото на Opel, a купувачите наредниов период ќе можат да ги добијат со каматна стапка од 3,5 проценти.

Ваквата можност ја обезбеди „Аутомакедонија“ во соработка со „Шпаркасе Лизинг“, со што Opel Astra и Grandland X се достапни по досега најповолни лизинг услови.

Заинтересираните купувачи кои ќе реагираат брзо и ќе ја искористат опцијата додека е актуелна кампањата, ќе добијат и бесплатно каско осигурување за првата година.

Со лизинг понудата на „Аутомакедонија“ и „Шпаркасе“, Opel Grandland X е достапен за месечна рата од 16.068 денари, додека за секогаш атрактивната и практична Astra месечно треба да се одделуваат по 10.259 денари.

Повеќе информации може да се добијат во продажниот салон на „Аутомакедонија“ во населбата Автокоманда или да се јавите на 02 3103 130 и 070 302 130.

За потенцијалот и квалитетите на Opel Astra може да прочитате од нашите импресии од првото возење на компактот во околината на Франкфурт.

Slider
Slider

Најнови содржини

Slider
Slider
Slider
Slider