Slider

Вести

Supercar Blondie ги открива деталите на атрактивниот концепт BMW i4 (Видео)

Slider

Неговиот изглед и големите „бубрези“ јасно ја нагласуваат еволуцијата на дизајнот на баварскиот бренд, а во своето видео, Supercar Blondie ги открива и другите интересни детали поврзани со овој иден модел на BMW

26/03/2020

Автомобилскиот саем во Женева требаше да биде локацијата на која BMW официјално ќе го претстави концептот i4.

Но, кризата со коронавирусот го направи своето, настанот беше откажан, па специјализираните новинари останаа без можност да се запознаат одблиску со храбриот дизајн и иновациите кои ги носи електричното купе.

Привилегија да има блиска комуникација со BMW i4 имаше Supercar Blondie, девојката чиј приоритет се рецензиите на најмоќните и најскапите автомобили, а во ситуацијава ги пренесува своите импресии од концептот.

Неговиот изглед и големите „бубрези“ јасно ја нагласуваат еволуцијата на дизајнот на баварскиот бренд, а во своето видео, Supercar Blondie ги открива и другите интересни детали поврзани со овој иден модел на BMW.

Најнови содржини

Slider
Slider
Slider
Slider