Skip to content

Субвенциите ја претворија Унгарија во рај за моделите со седум седишта

Актуелниот унгарски премиер Виктор Орбан пред неколку месеци ги соопшти новите мерки со кои неговата влада одреди повеќе ...

Ford освежи два модела: S-Max и Galaxy се покомфорни, поекономични и технолошки понапредни

Мултифункционалните Galaxy и S-Max остануваат важен дел од портфолиото на Ford, a нивните најнови изведби добиваат потрендовски дизајн, ...

BMW со X7 цели кон купувачите на Mercedes GLS и Audi Q7

Mалото затишје во продажните салони на BMW беше само најава за бурата која германскиот бренд почнува да ја ...

Новиот Volkswagen Touareg може да вози сам на брзини до 60km/h

Премиерата на Touareg отвори едно ново поглавје кај Volkswagen, а неговата инстант прифатеност меѓу купувачите во SUV сегментот, ...