Skip to content

Alfa Romeo Tonale ќе биде прв модел кој ќе користи заеднички ресурси на FCA и PSA

Новиот автомобилски гигант кој го создадоа PSA Groupe и FCA најавува позитивен ефект од здружувањето, пред се во ...

Alfa Romeo со технолошка надградба и дотерување на ентериерот за Giulia и Stelvio

Alfa Romeo реши да го искористи Саемот во Лос Анџелес за да ги претстави освежените Giulia и Stelvio, ...

FCA го доби „Гранде Торино“: Гигантскиот брод може да транспортира 7.600 автомобили до Америка

Групацијата Fiat-Chrysler постепено ги исполнува зацртаните цели од легендарниот Серџо Маркионе, а неговите наследници на највисоките раководни функции ...

Четири модели за профитабилен бренд: Alfa Romeo има нова стратегија за остварување на амбициите

Брендот Alfa Romeo има сигурна иднина и по најавеното спојување на Fiat-Chrysler со PSA Group, но првиот човек ...

Tonale – најмалиот SUV на Alfa Romeo пристигнува во 2020 година

Alfa Romeo одамна најави дека ќе го зголеми своето SUV портфолио со модел кој ќе биде поставен под ...