Skip to content

BMW покажа атрактивен концепт како најава за новата Серија 4

Баварскиот производител ја продолжи традицијата на атрактивни концепти, а во Франкфурт на ред дојде Concept 4. Се работи ...

Третата генерација на Porsche Cayenne добива и Coupe изведба

Терминот „купе“ добива малку поинаква интерпретација кога се употребува кај SUV моделите, но факт е дека тоа нема ...