Skip to content

Tavascan е иднината на Cupra и голем миленик на саемската публика

Брендот Cupra ги прави првите чекори откако доби самостојност од Seat, a во Франкфурт беше претставен вториот концепт ...

Cupra го најави Tavascan: Концепт за моќно SUV купе со електричен погон

Автомобилскиот саем во Франкфурт ќе биде можност за прво соочување со Cupra Tavascan, новиот концепт на брендот кој ...