Dacia го најави својот прв електричен автомобил со концептот Spring Electric

Електрификацијата ќе стане реалност и во гамата на Dacia, откако производителот го промовираше концептот Spring Electric, со кој ...

Потврден првиот електричен модел на Dacia, европски близнак на K-ZE

Објавувајќи ги своите финансиски резултати постигнати минатата година, Renault Groupe најави и дел од моделското освежување за наредните ...