Skip to content

Honda Jazz ќе ја освојува Европа со хибриден погон и врвен безбедносен пакет

Европскиот автомобилски пазар наскоро ќе биде побогат за новата генерација на Honda Jazz, a јапонскиот производител реши да ...

Honda e гарантира уникатен пристап на електричен погон во урбаната џунгла

Европските купувачи веќе можат да добијат примерок на Honda e, малиот електричен автомобил со кој јапонскиот бренд се ...