Hyundai го најави новиот Santa Fe, електрификација и за SUV моделот

Hyundai го одбележува 20. роденден на својот прв SUV модел Santa Fe, a се чини дека избра и ...

Hyundai го стартува производство на освежениот i30 во Ношовице

Моделот i30 има посебно значење за Hyundai на европскиот континент, откако ова беше прв автомобил развиван специјално за ...

Јубилеј за знаменосецот: Hyundai одбележува 20 години од премиерата на Santa Fe

Hyundai e глобален бренд кој навреме го почувствува потенцијалот на SUV моделите, па во 2000 година го претстави ...

Hyundai Ioniq доби највисока оценка во истражување меѓу британските возачи

Првите примероци на Hyundai Ioniq беа доставени до купувачите во 2016 година, а електрифицираниот модел на корејскиот бренд ...

„Ми-Да Гранд Моторс“ со акција за брендовите Ford и Hyundai: Вози веднаш, плаќај од октомври

Заинтересираните купувачи за актуелните модели на Ford и Hyundai имаат поволна можност за инвестиција и овој специфичен период. ...

Лук Донкерволке си замина од Hyundai Motor Group

Hyundai Motor Group денеска ја информираше јавноста дека Лук Донкерволке си заминува од позицијата која всушност значеше оперативен ...

Hyundai: Британците трошат 20 минути дневно размислувајќи што ќе прават по крајот на ограничувањата

Британското претставништво на Hyundai направи интересно истражување во периодот кога жителите на земјата имаат сериозни ограничувања во однос ...

Hyundai потврди дека концептите Prophecy и 45 ќе завршат во сериско производство

Корејскиот бренд Hyundai дефинитивно ќе ги искористи концептите 45 и Prophecy за сериско производство, а тоа е одлична ...

Hyundai подготвува Tucson N и Kona N за следната година

Hyundai подготвува одлично изненадување за своите фанови кои сакаат поизразени перформанси, а во случајов се работи за активностите ...

Hyundai одблизу ја претстави новата генерација на Elantra (Видео)

Hyundai Elantra има посебно значење за корејскиот бренд, затоа што со децении успева да ја задржи улогата на ...