Skip to content

Дружење на шампионите: Женскиот тим на Јувентус ја тестираше гамата на Jeep

Брендот Jeep продолжува со својата сериозна европска офанзива, изминативе пет години ја зголеми продажбата за 330 проценти, минатиот ...

Фабриката во Мелфи е подготвена за Compass и електрификацијата на Jeep

Популарноста на Jeep Renegade овозможи наредниот период да го очекуваме и милионитиот примерок на овој SUV кој се ...

Jeep Gladiator: Страв и трепет за пик-ап конкуренцијата

Последното издание на „Camp Jeep“ кое се одржа во Италија значеше и официјален почеток на европската продажба на ...