Skip to content

Kia го комплетираше SUV семејството со атрактивниот XCeed

Во ситуација кога Kia ја продолжува експанзијата на европски терен, една од главните задачи на корејскиот производител е ...

Купе-караван верзијата на Kia Ceed пристигнува со GT и GT line пакети

Македонската промоција на Kia ProCeed уште еднаш ги истакна квалитетите на овој автентичен производ на корејскиот бренд, наменет ...

Kia бележи 5% раст на продажбата во Европа во првите 4 месеци од 2019

Рекордниот април само го подобри впечатокот за продажните успеси на брендот Kia во Европа во актуелната 2019 година. ...