Skip to content

Lamborghini заокружува рекордна година, но следува лимитирање на продажбата

Луксузните спортски автомобили на Lamborghini ќе ја заокружат 2019 година со нов рекорд, но стратегијата на италијанскиот бренд ...

Lamborghini претстави концепт – виртуелен автомобил за гејмерите

Lamborghini го претстави атрактивниот концепт Lambo V12 Vision Gran Turismo, автомобил кој ги обединува страста за забавни моменти ...

VW Group демантира дека планира да го продаде брендот Lamborghini

Информацијата на „Блумберг“ дека групацијата Volkswagen сака да се ослободи од брендот на луксузни спортски автомобили Lamborghini, предизвика ...

Најбрзото Lamborghini се вика Sian и пристигна во Франкфурт

Супер спортските автомобили се почесто го користат хибридниот концепт за да ги подобрат перформансите, а токму тоа е ...