Skip to content

Toyota нема да се откаже од Aygo, но ќе го трансформира во електричен автомобил

Најмалите автомобили од таканаречената мини класа имаат неизвесна иднина, откако построгите еколошки норми и поголемите трошоци ги направија ...

Целосно нов Yaris: Малиот генијалец е полесен и поштедлив, а доби и нов хибриден погон

Toyota денеска ја претстави новата генерација на Yaris, четвртото негово издание кое наследува традиција и реноме во кое ...

Трета генерација на i10 за уште подобра европска позиција на Hyundai

Корејскиот производител Hyundai успеа за краток период да го направи i10 меѓу најпосакуваните модели во својот сегмент, но ...

Новиот Peugeot 208 пристигнува во електрична, бензинска и дизел верзија

Втората генерација на Peugeot 208 блесна во Женева со сјај кој најавува еден посебно важен модел и автомобил ...