Mitsubishi од 2023 година ќе понуди два нови модела во Европа

Mitsubishi првично најави дека ќе се повлече од европските пазари, но јапонскиот производител сега најави пресврт и понуда ...

Mitsubishi го лансираше новиот Outlander преку Amazon

Mitsubishi официјално ја претстави новата генерација на Outlander, а јапонскиот бренд е и прв кој промоцијата ја реализираше ...

Mitsubishi ќе ја „замрзне“ понудата на нови модели во Европа

Mitsubishi започнува со реализација на новата стратегија, чија главна цел е фокусирање на пазарите во Југоисточна Азија, а ...

Алијансата Renault-Nissan-Mitsubishi со нова стратегија за подобра иднина

Последиците од пандемијата со коронавирусот дополнително го зголеми притисокот врз автомобилските производители, а посебно за оние како Renault ...

Повеќе шарм и нов имиџ за малиот Mitsubishi Space Star

Малиот Space Star/Mirage останува дел од понудата на Mitsubishi за европските пазари, а денеска јапонскиот производител го претстави ...

Mitsubishi најави нова, потрендовска верзија на малиот Space Star

Со првата официјална фотографија, Mitsubishi го најави новото издание на моделот Space Star/Mirage, кој и натаму има посебно ...