Skip to content

Ford најави хибридни изведби на S-Max и Galaxy и производство на батерии во Валенсија

Стратегијата на Ford да има електрифицирана изведба на речиси сите патнички автомобили до крајот на 2022 година ќе ...

Volkswagen може да ја намали својата понуда на ванови

Volkswagen размислува да ја намали својата понуда на ванови, имајќи го предвид големиот интерес за SUV моделите и ...

Renault претстави понапреден и пософистициран Espace

Renault продолжува да го унапредува мултифункционалниот Espace, a неговата освежена верзија ќе донесе дополнително задоволство за купувачите. Францускиот ...

Ford освежи два модела: S-Max и Galaxy се покомфорни, поекономични и технолошки понапредни

Мултифункционалните Galaxy и S-Max остануваат важен дел од портфолиото на Ford, a нивните најнови изведби добиваат потрендовски дизајн, ...