Skip to content

Возевме Opel Astra: Тивка револуција на германската компакт ѕвезда

Во периодот кога купувачите се фокусирани на кросовер/SUV сегментот, компактите се обидуваат од сенка да ги апострофираат своите ...

Новата Corsa доаѓа и со електрична изведба за да ја задржи улогата на бестселер на Opel

Следејќи го актуелниот тренд, Opel ја постави електричната Corsa на главната позиција на својот саемски штанд во Франкфурт, ...