Еуроимпекс и Веро обезбедија Peugeot 208 за најсреќниот во новата наградна игра

Еден од најпосакуваните градски автомобили - новиот Peugeot 208, го очекува својот среќен добитник! „Веро ве изненадува и ...

Peugeot хипер технологија за навидум едноставен елемент како седиштата

Во високо конкурентското опкружување на автомобилската индустрија, ентериерите на возилата станаа важен елемент кај клиентите во процесот на ...

Peugeot го надгради и модернизираше успешниот 308

Европскиот автомобил за 2014 година, Peugeot 308, ќе влезе во втоиот дел на годината со освежено издание, со ...

Сервисниот центар на „Еуроимпекс“ го надгради квалитетот со поинаква грижа за клиентите

Превентивните проверки и грижата за автомобилите и комерцијалните возила не треба да бидат запоставени и во периодот кога ...

Peugeot ја претстави електричната изведба на Traveller

Неполн месец откако Peugeot официјално ја претстави електричната изведба на комерцијалното возило Expert, сега на сцената се појавува ...

„Еуроимпекс“ повторно со свој придонес во проект од програмата „Еразмус+“

Компанијата Еуроимпекс, го продолжува партнерството со меѓународниот проект во рамките на Програмата „Еразмус+“ која се случи во февруари ...

Еволуција низ годините: Едноставниот управувач на Peugeot стана мултифункционален волан

Техничко-технолошкиот напредок на автомобилите низ децениите е неверојатно голем, за оваа актуелна ера на електрификација да биде најавена ...

Тест: Peugeot 2008 1.2 Allure – Француски рецепт за автентичен SUV

Популарноста на SUV моделите ги натера производителите не само на задолжително присуство во сегментот, туку и на дополнително ...

Peugeot e-Expert: Вреден соработник на електричен погон

Електрификацијата е процес кој продолжува да добива посериозна улога во гамата на Peugeot, a францускиот производител ги исполнува ...

„Мобилизирани за вас“: Акција за 15% попуст за клима третман и 20 проверки во „Еуроимпекс“

Компанијата „Еуроимпекс“ ја започна акцијата „Мобилизирани за вас“, со која генералниот увозник за брендот Peugeot во Македонија, Србија, ...