Renault бара нов CEO, се обидува да го „украде“ предводникот на Seat, Лука де Мео

Renault Group и натаму се обидува да најде долгорочно решение за највисоката менаџерска позиција, со што полека би ...

Renault Group доби ново привремено раководство на чело со дама

Француската компанија Renault Group денеска ја извести јавноста за последната одлука на Бордот на директори, според која во ...

Второ поглавје за француската кросовер гордост Renault Captur

Премиерата на Renault Captur во 2013 година значеше влегување на една дотогаш непозната територија и алтернатива за купувачите ...