Skip to content

Cupra го најави Tavascan: Концепт за моќно SUV купе со електричен погон

Автомобилскиот саем во Франкфурт ќе биде можност за прво соочување со Cupra Tavascan, новиот концепт на брендот кој ...

Најуспешната година во историјата на Seat низ бројки

Последната 2018 година донесе нови рекорди за Seat, а за истите немилосрдно сведочат бројките објавени од овој автомобилски ...

Seat лансира спортски подбренд преку моделот Cupra Ateca

Залетот кој го фати Seat со последните продажни успеси и одличната прифатеност  на целосно новото SUV семејство, овозможи ...

Seat Tarraco директно од Волфзбург ќе го напаѓа SUV сегментот

Само неколку години му беа потребни на Seat да изгради SUV реноме со кое повеќе од соодветно им ...