Skip to content

Euro NCAP ги избра најбезбедните автомобили за 2019 година (Видео)

Европската агенција за контрола на безбедноста на автомобилите (Euro NCAP) и годинава ги потенцираше моделите кои оствариле најдобри ...

Toyota стигна до 20 проценти од акциите на Subaru, потврдена втора генерација на GT86/BRZ

Соработката меѓу Toyota и Subaru трае долги години, а денеска е потврдено дека јапонските производители дополнително ќе ја ...