Suzuki го спасува Jimny со трансформација во комерцијално возило

Откако стана јасно дека Suzuki нема да може да го продава моделот Jimny во земјите од Европската Унија ...

Suzuki најави нов SUV со плаг-ин хибрид погон

Across е името на новиот модел во понудата на Suzuki, плаг-ин хибрид кој ќе им биде достапен на ...

Suzuki ќе го повлече Jimny од европските пазари

Исполнувањето на строгите Co2 норми во Европа се сериозен проблем за автомобилските производители, па тие мора да прават ...

Suzuki ги повлекува Celerio и Baleno од Европа, во 2020 година ќе добие свои верзии на два модела на Toyota

Строгите еколошки стандарди во Европа го принудија Suzuki да направи нова стратегија, со која ќе се обиде да ...