Шведскиот бренд повикува на дружење: Volvo Open Doors Weekend во Скопје

Фановите и досегашните купувачи на автомобил од портфолиото на Volvo Cars ги очекува интересен викенд, во кој македонскиот ...

Октомвриска промотивна кампања на Volvo Cars, пристигнува и новaта генерација на S60

Почетокот на месец oктомври е одбележан со неколку позитивни информации од Volvo Cars Македонија, кои само се надоврзуваат ...

Volvo ја најави премиерата на првиот електричен модел, фокусиран на врвна безбедност

Првиот електричен модел на Volvo ќе биде официјално претставен на 16 октомври и ќе биде целосно нова изведба ...

Volvo во рекордна година, македонските купувачи со опција за поволно финансирање

Позитивните продажни резултати на Volvo се потврдени и во последниот месец август, во кој шведскиот бренд регистрираше раст ...